New In Store

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip is cing elit, sed do eiusmod tempor

Categories:

Let’s connect

Cercar

Retirada precautoria del Ortovox 3+ amb programari 2.1

La marca suïssa Ortovox realitza una crida de retirada per als models Ortovox 3+ que incorporin el programari 2.1.

Us adjuntem la informació que ens envien:

“Les valoracions realitzades per socis els nostres de l’Acadèmia de Seguretat Ortovox ha mostrat que, en algun cas, pot ocórrer una alteració en la funció de transmissió de les nostres ARVAs 3+ que utilitzen la versió programari 2.1. Es pot resultar en una prolongació del procés de cerca. La raó d’aquesta alteració és un error del programari.

No s’ha produït cap accident conegut causat per aquest error de programari. Com a mesura precautoria per assegurar que els nostres clients no estiguin en risc, estem procedint a la retirada de tots els models 3+ que estan utilitzant la versió de programari 2.1. Els models afectats per aquesta retirada ja no poden ser utilitzats sense l’actualització del programari requerida.

Aquesta retirada precautoria s’aplica exclusivament als models del ORTOVOX 3+ que utilitzen la versió de programari 2.1.

Els models ORTOVOX 3+ que estan utilitzant les versions de programari 1.0, 1.1, 2.0, 2.2 -independentment del color- i tots els altres ARVAS de Ortovox (S1+, S1, Zoom) no estan afectats.

COM SABER QUÈ VERSIÓ DE PROGRAMARI UTILITZA EL MEU ORTOVOX 3+?
Prem el botó superior a la posició de transmetre. Per funcionar el botó ha d’estar premut a ras!

Ara encén el 3+. Aquesta informació sortirà en la pantalla en ordre consecutiu:

Nombre de sèrie de 10 dígits
Pantalla de test
Capacitat de pila actual
Versió del programari instal·lada

INFORMACIÓ

La seguretat dels nostres clients ha estat nostra primera prioritat des que la nostra empresa va ser fundada en 1980. ORTOVOX ha estat venent el 3+, un producte innovador per a emergències alpines, des de 2010. Malgrat les nostres mesures exhaustives de control de qualitat, ara hem descobert un escenari que mai havia ocorregut en els nostres processos de control.

PROCEDIMENT DE LA RETIRADA I SOLUCIÓ

La nova versió de programari 2.2 rectificarà l’error. Els dispositius afectats poden ser lliurats a partir del 25 de maig d’ara endavant.

Tota la informació necessària sobre els dispositius afectats i el procediment es pot trobar en www.ortovox.com/recall-3plus