New In Store

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip is cing elit, sed do eiusmod tempor

Categories:

Let’s connect

Cercar

La garantía per a tota la vida de Dynafit per a les teves fixacions de travessia

A DYNAFIT estan orgullosos de les característiques excel·lents i la durabilitat de les seves fixacions d’esquí de travessia. Els seus productes permeten a tots els atletes de la muntanya vestir-se de cap a peus per a l’esquí de travessia. Les PIN Bindings, en particular, s’han refinat contínuament durant els últims 35 anys, i avui dia encara estan FETES A MÀ a Alemanya.

Estan tan convençuts de la qualitat de les seves fixacions que han ampliat la seva garantia. Per aquesta raó, ara ofereixen una GARANTIA PER A TOTA LA VIDA limitada a 10 anys a cada client de DYNAFIT que compri fixacions DYNAFIT després de l’1 de novembre de 2019 i els registri a la seva WEB.

A partir de la data de compra, rebràs automàticament una garantia de dos anys en tots els productes DYNAFIT. Quan registres els seus productes en línia, aquesta garantia s’estén per un altre any. Significa un any més que el requisit legal.
A partir de l’1 de novembre de 2019, la garantia en les fixacions DYNAFIT s’estendrà a una GARANTIA PER A TOTA LA VIDA una vegada que estiguin registrades en línia. Referent a la vida útil de les seves fixacions i els seus materials, components i enginyeria. En el cas de les fixacions DYNAFIT, això equival a 10 anys.

Obten la teva GARANTIA PER A TOTA LA VIDA de manera ràpida i senzilla!
Només has de registrar les teves noves fixacions en la pàgina web https://www.dynafit.com/productregistration ,durant el primer any de la compra.
I tindràs el teu LIFETIME GUARANTEE de Dynafit !