New In Store

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip is cing elit, sed do eiusmod tempor

Categories:

Let’s connect

Cercar

Andorra Skimo 22/23 Feb 2020

ANDORRASKIMO és una travessa d’esquí de muntanya, de llarga distància en format de cursa per equips de 2 o 3 persones. L’objectiu de l’Andorra Skimo és fer la volta a Andorra per etapes amb esquí de muntanya, unint les tres estacions d’esqui del principat així com les dues valls. Aplegar els millors professionals d’aquest esport, amb els amants i practicants de l’esquí de muntanya, els quals buscaran el seu repte personal, gaudint d’un recorregut inèdit.

La SKIMO6, és la travessa dels 6 refugis amb 30 km i 2000m de desnivell, que es desenvolupa per un recorregut d’alta muntanya, desde Naturlandia a l’Estació de Grau roig, en un entorn espectacular dintre de la Vall del Madriu-Perafita-Claror, sense grans dificultats tècniques.

La SKIMO10, és la travessa dels 10 refugis, per etapes amb 70 km i 5000m de desnivell, 1ª etapa Skimo6 i 2ª etapa desde l’Estació d’Esquí de Grau Roig a l’Estació d’Esquí d’Ordino-Arcalis, recorregut d’alta muntanya, amb més dificultat técnica.

La SKIMO2 és una travessa d’esquí de muntanya de llarga distància en format de cursa per equips de 2 o 3 persones, el 2019 va celebrar la seva 1ª edició.

Obert només a la Categoria Junior nascuts entre els anys 2000-2001 i 2002 i Categoria Cadets nascuts entre els anys 2003-2004 i 2005.

La travessa es desenvolupa per un recorregut d’alta muntanya, enllaçant dos refugis en un entorn espectacular.

La SKIMO4 és una travessa d’esquí de muntanya de llarga distància en format de cursa per equips de 2 o 3 persones, patrocinada per Esports Altitud.

L’objectiu de la Skimo4, és fer la volta amb esquí de muntanya unint les dues valls així com les 2 estacions, l’Estació d’Esquí de Grau Roig i l’Estació d’Ordino Arcalis, travessant pels 4 refugis, aplegant els millors professionals d’aquest esport, amb els amants i practicants de l’esquí de muntanya, els quals buscaran el seu repte personal, gaudint d’un recorregut inèdit, amb una segona etapa més tècnica.